EL CASERON DE CACHA

EL CASERON DE CACHA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 252 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij El Caseron de Cacha. Meer weten? Ontdek meer

12 aug 2022 om 18:28 Echt heerlijk eten!
28 jun 2022 om 21:57 Was heerlijk top
25 jun 2022 om 20:06 Voor mij het was niet een goede ervaaring. Je koop een mix van vlees maar stad niks geschreven met wat krijg je de vlees. Ik heb geschreven in opmerking ik wil reis en ze hebben bannan gezet . Je krijg ook geen groente naast je eten van 23 euro
21 jun 2022 om 17:18 Ik bestel een vlees gerecht mix fried rice krijg kip in een bakje en rijst vol met zeevruchten
2 jun 2022 om 22:27 Was goed en lekker.
29 mei 2022 om 19:07 batida de zapote smaakt anders dan de echte, vond het niet lekker.
26 apr 2022 om 21:39 Enorm lang moeten wachten op mijn eten. Het was helemaal koud. voor mij nooit meer
24 apr 2022 om 11:32 Besteld om 17:47 besteling kwam om 21 :30 niet normaal en alleen maar smoesjes verzinnen Dat het eten
24 apr 2022 om 11:06 Bezorging heeft langer dan 2 uur en 30 minuten geduurt voor 1 van de maaltijden daarna moest ik weer wachten op de bestelling nog 1 uur en 30 minuten terwel ik dit samen had besteld ongelooflijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 mrt 2022 om 16:25 Lo pongo en espanol para que quede claro, esto si es comida cono! errr diablo!! al fin comida de verdad.
28 feb 2022 om 22:16 ik had bestelling geplaats die nooit had gekomen , had gebeld en die man zei hij zou sturen maar had niks gekregen!! dat was 2 uur geleden
26 feb 2022 om 9:27 Food is delicious!! How ever i wish they could add more beans. If you want a real Dominican taste of food to bring you as close as home this is the place to order! Recommended! Be aware that it’s real food so be patience with the delivery time.