EL CASERON DE CACHA

EL CASERON DE CACHA Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 231 beoordelingen
7 jan 2022 om 22:54 Ik had "mondongo" besteld was helemaal niet lekker
4 jan 2022 om 20:47 Erg slecht zo wel het etentje als de bezorger. telefonisch gebeld onvriendelijk benaderd . Bijna 2 uurtje er op gewacht.
6 dec 2021 om 17:31 Ondanks alle negatieve beoordeling. Waren ze binnen 15min met mijn bestelling. Eten was lekker
13 nov 2021 om 17:48 Que rico estaba ese chicharon
6 nov 2021 om 22:46 Mijn bestelling is om 18:40 geplaatst, initieel stond er een wachttijd van 40 min. In mijn bevestiging stond er opeens 90 min. Dit was een understatement, ondanks het bellen pas om 21:30 kunnen eten. Het vlees was stijf en de bezorger onvriendelijk!
1 nov 2021 om 5:01 Dit nooit meer wat een ellende, je hebt honger je besteld en dan meer dan 2 uren !!!! wachten op een beetje eten, dit kan toch echt niet, is echt schandalig, zet dan knopje an dat jullie geen tijd hebben en niet doen bezorgen, want dit is echt slecht
18 okt 2021 om 23:37 Moro con pescado es mi favorito,siempre con un tremendo sabor i el jugo de passion me siento en santo domingo
17 okt 2021 om 21:22 Eten is heerlijk ,super lekker portie naar wens niet te weinig. Alleen de bezorftijd van ruim 1,5 uur is erg lang voor 1 grote portie eten. Zeker als je honger hebt dus hoop dat dit volgenxe keer sneller kan !!
27 sep 2021 om 4:46 2,5 uur wachten en de bestelling was niet compleet, zeer onprofessionele zaak nooit meer.
14 sep 2021 om 10:02 Heerlijkkkkkkkk
12 aug 2021 om 21:40 Heerlijke eten echt een aanrader !!
7 aug 2021 om 22:22 Eten was lekker, maar duurde lang.